A TTC-Soft Kft. a Flexium ERP termékével részt vesz a “Vállalkozz digitálisan!” elnevezésű GINOP 3.2.1. Modern Vállalkozások programban. A program azzal a céllal jött létre, hogy a kis- és középvállalkozások szemléletformálásával segítse az informatikai eszközök és módszerek bevezetését.

Referenciák:

  • Energofish Kft.
  • Cool4U Kft.
  • TVT Vagyonvédelmi Kft.

Részletek

A GINOP 3.2.1. "Modern Vállalkozások programjában" résztvevők számára a teljes licencdíjból 5% kedvezményt adunk! A listaárainkról további információkat az Áraink oldalon olvashatnak. Részletek
A termékhez/szolgáltatáshoz kapcsolódó kedvezmény egyedi kedvezmény, azt kizárólag a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon regisztrált megoldáskereső vállalkozások érvényesíthetik. Regisztrálok a kedvezményért!

A fenti engedményen kívül a program lehetőséget biztosít arra, hogy a rövidesen megnyíló GINOP 3.2.2. - "Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása" pályázaton a programban résztvevő vállalkozások várhatóan 40%-os maximális támogatást tudnak elérni az általános 35% helyett, és további kedvezőbb feltételeket kaphatnak.

A Modern vállalkozások program honlapja: www.vallalkozzdigitalisan.hu