Cikkek - Ügyviteli rendszer

Elvárások és logisztikai feladatok az új ügyviteli rendszer bevezetése során!

Ahogyan azt előző cikkünkben említettük, az ügyviteli rendszer bevezetése alkalmával kiemelten nagy szerep jut az előkészületeknek, s a megfelelő információk beszerzésének. Ugyanakkor a rendszert bevezető partnernek is lehetnek elvásásai az ügyféllel szemben, sőt, a hatékony bevezetéshez kell hogy legyenek. Ilyen elvárás az állandó konzultáció, s az, hogy az ügyfél a kezdetektől fogva szerves részét képezze a bevezetési folyamatnak. Csak ebben az esetben lehet az eredmény kiváló, ugyanis a bevezetés nem bízható kizárólag a partnerre.Mitől integrált az ügyviteli rendszer?

Mitől integrált az ügyviteli rendszer? Integráltság fontossága.

Egy új ügyviteli rendszer bevezetése alkalmával számtalan kérdés felmerülhet a megrendelőkben, ugyanakkor a kérdések jó része az integráltság fogalmára irányul. Éppen ezért érdemes tisztázni, hogy mit is jelent az integráltság az ügyviteli rendszerek világában, s miért olyan fontos!

Ügyviteli rendszer váltása II. – felhő alapú szolgáltatás hiánya, nagy hardverigény, drága frissítések stb.

Előző cikkünkben az ügyviteli rendszerek és az országhatárok közötti kapcsolatról beszéltünk, most azonban más vizekre evezünk!

Ügyviteli rendszer váltása - felhő alapú rendszerek

Ahogyan azt említettük, a vállalatirányítási rendszer váltását számtalan tényező befolyásolhatja, s ilyen a megnövekedett hardverigény is. Furcsának tűnhet, azonban valóban fontos szempont, ugyanis sok helytelenül fejlesztett rendszer állandó hardverigény növekedést mutat, amit a cégek sokszor nem képesek követni. Ilyenkor a váltás mindenképp indokolt, mivel a nagy hardverigény veszélyeztetheti a cég megfelelő működését.Ügyviteli rendszer váltása I. – bevezető gondolatok, avagy a vállalatirányítási rendszer angolul miért nem tud?

Minden cég életében elérkeznek olyan pillanatok, amelyek nehéz helyzeteket szülnek, s ez nincs másként a vállalatirányítási rendszerek kapcsán sem. Nem kérdéses, hogy az üzleti környezet állandóan változik, ahogy szinte minden, így a cégek igénylik a korszerű ügyviteli rendszereket. Olyan rendszerekre van szükség, amelyek folyamatosan fejleszthetőek, ugyanis a szoftvereket használó cégek növekvő igényei csak ebben az esetben elégíthetőek ki. Éppen ezért fontos, hogy a vállalatirányítási rendszer angolul is jól tudjon, persze csak átvitt értelemben!Az ideális vállalatirányítási, ERP rendszer kiválasztása III. – avagy az ügyviteli rendszer bemutatójának megtekintése

Az ERP rendszerek kiválasztása során a bemutatóknak jelentős szerepük van. A bemutatók alkalmával számtalan pozitív és negatív hatás érhet minket, így könnyebben dönthetünk majd az adott rendszerszolgáltatók közül. Előző cikkünkben már említettük, hogy a bemutatót akkor érdemes megtekintenünk, ha az célirányos és személyre szabott.